¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

miércoles, 30 de octubre de 2013

TROBADA GEGANTERA A SANTA EULÀLIA


Entre els dies del 18 al 30 d’octubre a la Sala d’exposicions del Centre Cultural Santa Eulàlia s’ha pogut visitar una exposició de diorames on apareixien diverses activitats de les diverses Colles de Gegants del Baix Llobregat.

El proppassat dia 27 d’octubre s’ha celebrat al Barri de Santa Eulàlia de L’Hospitalet de Llobregat, la XVI Trobada de Gegants de la comarca del Baix Llobregat. Després de que les colles participants plantessin els seus gegants a la plaça Francesc Macià, a 2/4 de 12 (i amb un temps excepcional) va començar la cercavila pels diferents carrers del barri fins a tornar a la plaça inicial.

Acompanyem la ressenya amb fotos preses al carrer Rosell on es pot apreciar l’animació de la festa.

Les colles assistents van ser les següents: Gegants de la Ciutat de L’Hospitalet – Drac d’Or, Gegants de Cornellà, Gegants de l’AMPA Mare de Déu del Carme, Gegants del Delta del Prat, Gegants del Prat de Llobregat, Gegants d’Olesa de Montserrat, Gegants de la Palma, Gegants de Casablanca, Gegants d’Esplugues, Gegants de Bellvitge, Gegants d’Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca, Agrupació Cultural Folklòrica de Sant Feliu de Llobregat, Gegants de Pallejà, Gegants de Sant Joan Despí, Capgrossos de La Florida i Manotes de Tro.












 

 

 


 





 
 

 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario