¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

viernes, 27 de septiembre de 2013

VISITA GUIADA CONJUNT ARQUITECTÒNIC TECLA SALA



 
 
Hem assistit a la trobada organitzada pel Centre d’Estudis de l’Hospitalet, dins del marc de les  JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI A CATALUNYA 2013 a les quals hi participen, a més de la Generalitat, la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i l'Institut Ramon Muntaner, i a dins les quals, cada municipi o entitat pot organitzar activitats pel seu compte entorn al patrimoni municipal.

Les jornades Europees del Patrimoni se celebren a tota Europa durant un cap de setmana del mes de setembre o octubre. A Catalunya, enguany, tindran lloc els dies 27, 28 i 29 de setembre.

En la trobada esmentada, conduïda i comentada pel president del CEL’H, el professor Manuel Domínguez, em recorregut pam  a pam, els llocs i la història del complex fabril Tecla Sala.

Hem finalitzat el passeig didàctic sent acollits a les institucions que administren pels Srs. Directors del TPK, la Biblioteca i el Centre Cultural, estaments públics ubicats a les naus (restaurades) de l’antiga fàbrica Tecla Sala. Ens han explicat moltes dades sobre els seves organismes, ensenyant-nos les seves instal·lacions, donant-nos informació sobre els seus continguts i els seus serveis i explicant-nos estadístiques que avalen la multitud de prestacions que ofereixen als ciutadans hospitalencs.

Totes les visites ha estat plenament instructives i enriquidores i des de aquest humil espai volem agrair de tot cor a les persones que ens han il·lustrat sobre les diferents vessants en que s’ha dividit la visita, tot dient que paga la pena assistir-hi a la visita del complex cultural i patrimonial.
                      








 
 

 


 
 

 


 
 
 
 
 
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario