¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

sábado, 28 de enero de 2012

AVUI HA PLOGUT!


No ha plogut molt, es veritat, però feia tant de temps que no ho feia que, ha estat noticia a tots el mitjans de comunicació.







I avui ens hem assabentat que la companyia aèria Spanair, ha confirmat que suspenia les operacions pels seus problemes financers i que presentarà concurs de creditors. Spanair, amb uns 2.000 treballadors, una facturació anual de 600 milions i una quota de mercat del 22 %, arrastra una historia de turbulències econòmiques amb diversos expedientes de regulació d’ocupació i pèrdues milionàries de 115,72 milions al 2010.
Spanair te ubicada, des de la tardor del 2009, la seva seu operativa a l’edifici Binicalaf, situat al número 54-56 de la Plaça Europa, complexe comercialitzat per la consultora immobiliària internacional Savills. Spanair ocupa 3.800 metres quadrats repartits entre les tres primeres plantes de l’edifici, on treballen uns 400 empleats.
L’edifici Binicalaf suma 10.650 metres quadrats construïts i disposa de 137 places d’aparcament. Amés de Spanair, compta amb d’altres inquilins com un concessionari Nissan ubicat a la planta baixa de l’immoble. La construcció de l’edifici va finalitzar-se en març del 2009.

Ferran Soriano i Compte (Barcelona, 16 de juny de 1967) és un empresari català, president de la línia aèria Spanair des de l'abril de 2009. És també conegut, entre d'altres causes, per haver ocupat el càrrec de vicepresident econòmic del Futbol Club Barcelona entre els anys 2003 i 2008.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

No hay comentarios:

Publicar un comentario