¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

miércoles, 14 de diciembre de 2011

A SANTA EULÀLIA, NOVA MANIFESTACIÓ CONTRE LES RETALLADES SANITÀRIES

A la tarda d’avui, 14 de desembre de 2011, s’ha realitzat una manifestació pels principals carrers del barri (Aprestadora, Castelao, Santa Eulàlia, Jacint Verdaguer), sortint del CAP d’Amadeu Torner i finalitzant a la Plaça  Francesc Macià, reivindicant la reincorporació dels metges especialistes al Centre d’Asistencia Primària del carrer Amadeu Torner.

La caminada de protesta, organitzada per l’Agrupació Veïnal Cinc Carrers de Santa Eulàlia, a comptat amb la participació de molts usuaris de la sanitat pública que reclamaven la retirada del model sanitari que està posant en marxa la Generalitat de Catalunya, arrel l’arribada de CiU al Govern Autonòmic.

S’intueix que les retallades sanitàries son el primer pas d’un procés de privatització del sistema públic sanitari que acabarà amb els drets conquerits pel poble i la classe treballadora catalana durant un llarg període de temps iniciat ja en temps de la dictadura.  

Hem de continuar sortint al carrer! Hem d’aconseguir que es respectin el nostres drets i els pilars de l’estat del benestar que, durant generacions, tant ens ha constat assolir! Per que estem convençuts de que la victòria serà del poble laboriós que creu que es pot aconseguir si es creu el ella... LLUITEM!  

Si el “Molt Honorable President” ─aquesta es la independència que ens està intentant vendre?─ vol desballestar la “Sanitat del Poble”, potser haurà de ser “EL POBLE EN LLUITA” qui li recordi la frase que el President Màrtir, En Lluís Companys i Jover, va dir en un al·locució mítica des de el  balcó de la Generalitat el mes de febrer del 1936: “Tornarem a sofrir, tornarem a lluitar, tornarem a vèncer."


























 







====================================

No hay comentarios:

Publicar un comentario